Memnuniyet ve Şikayetleriniz için   İGÜMER

Sağlık Bilimleri Fakültesi Kariyer Planlama ve Mezun İletişim Komisyonu Kuruldu

İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi, öğrencilerin ve mezunların kariyer gelişimlerini desteklemek amacıyla Kariyer Planlama ve Mezun İletişim Komisyonu’nu hayata geçirdi. Fakültemiz bünyesinde kurulan komisyon, öğrencilerin mesleki hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olmayı, mezunlarla sürekli iletişim halinde kalarak iş dünyasında başarılı bir kariyer inşa etmelerine destek olmayı hedefliyor.
Komisyonun görevleri arasında öğrenciler için kariyer planlama rehberliği sağlamak, mezunlar ile fakülte arasında güçlü bir iletişim ağı kurmak ve mezunlar için çeşitli seminer, etkinlik ve kariyer günleri düzenlemek yer alıyor.

Komisyon Başkanı Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Neşe KISKAÇ, “Komisyon ile kariyer yolculuğunuzun her aşamasında yanınızda olmayı, sizlere rehberlik etmeyi ve destek sağlamayı amaçlıyoruz. Çeşitli seminerler, atölye çalışmaları ve mezun buluşmaları gibi etkinliklerle hem kişisel hem mesleki gelişiminize katkı sunmayı hedefliyoruz. Geleceğin sağlık profesyonelleri olarak sizlerin başarısı, bizim en büyük ödülümüzdür. Kariyer planlama sürecinizde sizleri her zaman desteklemeye ve yol gösterici olmaya devam edeceğiz,” dedi.

Komisyonun, öğrenciler ve mezunlar için geniş bir yelpazede fırsatlar sunması ve onları geleceğe hazırlaması bekleniyor. Sağlık Bilimleri Fakültesi, bu komisyon sayesinde öğrencilerinin kariyer yollarını aydınlatacak ve mezunlarının kariyer basamaklarında hızla yükselmelerine katkı sağlayacak.

Sağlık Bilimleri Fakültesi web sayfasındaki Mezun sekmesinden komisyonun faaliyetleri hakkında daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz. Sayfaya ulaşmak için tıklayınız

k1k2