Memnuniyet ve Şikayetleriniz için   İGÜMER

İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Mezunlarıyla Boğaz Turu Düzenledi

İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Kariyer Planlama ve Mezun İletişim Komisyonu, 21 Eylül Cumartesi günü mezunlarıyla boğaz turunda bir araya geldi. Bu etkinlik, komisyonun ilk faaliyeti olma özelliği taşıyor.
Etkinlik, Komisyon Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Neşe KISKAÇ’ın açılış konuşmasıyla başladı. Komisyon Başkanı, mezunlarla daha güçlü bağlar kurmanın ve kariyer planlamalarında onlara destek olmanın önemine vurgu yaptı. Ardından rehber eşliğinde yapılan boğaz turuyla, katılımcılar İstanbul'un eşsiz manzarasının tadını çıkarırken eski günleri anma ve network oluşturma fırsatı buldular.

Sağlık Bilimleri Fakültesi'nde yer alan çeşitli bölümlerden akademik personeller de etkinliğe katılım göstererek, mezunlarla birebir iletişim kurma imkânı elde etti. Etkinlik boyunca, hem akademisyenler hem de mezunlar arasında sıcak bir iletişim ortamı sağlanarak kariyer gelişimi üzerine çeşitli fikir alışverişlerinde bulunuldu.

Boğaz turu ile başlayan bu etkinlik, gelecekte gerçekleştirilecek diğer buluşmaların ilk adımı olarak görülüyor ve mezunlar arasındaki bağı güçlendirmeyi amaçlıyor.

afiş

MEZUN BULUŞMASI