İGÜ’lü bilim insanları, ulusal ve uluslararası listelerde öne çıkmaya devam ediyor!

Stanford Üniversitesi’nin her yıl gerçekleştirdiği “Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları” listesi ve dünyanın önde gelen araştırma ve akademi portallarından biri olan Research.com’un dünyanın ve ülkelerin “En İyi Bilim İnsanları”nı sıraladığı listede öne çıkan İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından hazırlanan “Üniversite İzleme ve Değerlendirme Genel Raporu-2023”te “En Yüksek %10’luk Dilimde Atıf Alan Yayın Sayısı” kategorisinde de başarısını tescilledi. İGÜ, üniversitelerin kendilerine ait geçmiş verileri dikkate alınarak hesaplama yapıldığında, bu başlıkta istikrarlı gelişim gösteren ilk 3 üniversiteden biri oldu.
Haberin devamı için tıklayınız.