Beslenme ve Diyetetik

Beslenme ve Diyetetik Türkçe ve İngilizce Bölümlerinden Akademik Faaliyet

Trakya Üniversiteler Birliğine üye üniversiteler tarafından beşincisi düzenlenen Sağlık bilimleri kongresinde Beslenme ve Diyetetik Türkçe ve İngilizce bölümleri öğretim elemanları 2 sözlü bildiri ve 2 poster bildirisi ile yer almıştır.

Trakya Üniversiteler Birliğine üye üniversiteler tarafından Sağlık Bilimleri Kongresi’nin beşincisi Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi ev sahipliğinde çevrim içi olarak düzenlendi. 25’i Beslenme ve Diyetetik alanında olmak üzere 288 sözlü bildirinin yanı sıra 15 de poster bildirisi ile toplamda 303 bildiri sunumu yapılan kongrede İstanbul Gelişim Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Türkçe ve İngilizce Bölümleri öğretim elemanlarının 2 sözlü bildirisi ve 2 poster bildirisi yer almıştır.

Haberin detaylarına ulaşmak için buraya tıklayınız.