İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü’nden Arş. Gör. Gizem Uzlu Dolanbay, Dünya Çay Günü’nün önemi ve çayın sağlık üzerindeki etkileri hakkında ...
İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü’nden Arş. Gör. Tuğba Türkcan, İnsan hakları günü hakkında önemli bilgiler paylaştı.
İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü’nden Arş. Gör. Güldane Yıldırım, brownie tarihçesi, brownie türleri ve vegan brownie hakkında bilgiler paylaştı.
İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü’nden Arş. Gör. Tuğba Türkcan, toplumsal güzellik standartlarının tarihçesi, kadınların beden algısına etkileri ve diyetisyenlerin bu ...
İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü’nden Dr. Öğr. Üyesi Hande Nur Onur Öztürk, Türk kahvesinin tarihi, kültürel önemi ve sağlık üzerindeki ...
İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü Araştırma Görevlisi Başak Can, engelli bireylerin sağlıklı beslenme konusundaki zorlukları ve çözüm önerileri üzerine önemli ...
İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü’nden Dr. Öğretim Üyesi Hande Nur Onur Öztürk, diyabetin ne olduğu, belirtileri ve önlenebilirliği üzerine önemli ...
Son günlerde hem üretimi hem de tüketimi hızla yaygınlaşan Dubai çikolatası, sık tüketildiğinde birçok sağlık sorununu da beraberinde getiriyor. Dubai çikolatasının zararlarını ve insan sağlığını ...