Dr. Öğr. Üyesi Emre Aykaç’ın bölüm yazarı olarak bulunduğu kitap yayımlandı
İstanbul Gelişim Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü’nden Dr. Öğr. Üyesi Emre Aykaç’ın bölüm yazarı olarak katkı sağladığı, ‘’Konaklama ve Yiyecek İçecek İşletmelerinde Mutfak Yönetimi’’ kitabı yayımlandı.
Delta Yayıncılık tarafından basılan kitapta, Dr. Öğr. Üyesi Emre Aykaç ‘’Mutfağın Yönetimi ve Organizasyonu’’ bölümünü Doç. Dr. Aziz Özkoç’la ortaklaşa kaleme aldı. Toplamda 10 bölümün yer aldığı kitabın editörlüğünü ise Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi’nden Prof. Dr. Lütfi Buyruk yaptı.