Perfüzyon

Yüz Yüze Yaz Staj Yeri veya Mesleki Uygulama Yeri Bulamayan Mezun Durumundaki Öğrenciler Hakkında

2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı içinde geçerli olmak üzere yüz yüze yaz staj yeri veya mesleki uygulama yeri bulamayan, mezun durumunda olan ve bu nedenle mezuniyeti gecikebilecek olan öğrenciler yaz öğretimi süresi içinde 26.07.2021-11.09.2021 tarihleri arasında ödev, proje veya sunum şeklinde uzaktan eğitim yoluyla çevrimiçi olarak stajlarını yapabileceklerdir.

-  Yaz staj başvurusunda bulunan ve evrakları onaylanan ve stajına başlamış öğrenciler bu durumdan yararlanamayacaktır
-  Normal öğrenim süresini tamamlayan (uzatan) öğrenciler staj için ücret yatırmakla yükümlüdür.
-  Mesleki uygulama yeri bulamayan ve uygulamasını ödev, proje veya sunum şeklinde uzaktan eğitim yoluyla çevrimiçi olarak yapacak öğrenciler için yaz öğretiminde ilgili mesleki uygulamaya ders kaydı yaptırma koşulu aranacaktır.

Yüz yüze staj yeri bulamayan öğrencilere online staj başvuruları hakkında ilerleyen süreçte bilgi verilecektir.