Fizyoterapi ve Rehabilitasyon

1. Ergoterapi ve Fizyoterapi veda günü etkinliği

İstanbul Gelişim Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Ergoterapi ve Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Türkçe-İngilizce Bölüm başkanlıkları tarafından 4. sınıf öğrencilerine 10 Mayıs 2022 Salı günü Akademik Veda Günü etkinliği organize edilmiştir.

Program saygı duruşu, İstiklal Marşı’nın okunması ile başlanmıştır. Ardından etkinlik Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rıfat MUTUŞ’un açılış konuşması ile başlamıştır. Misafir konuşmacı Uzman Erg. Emre SAVAŞ “Duyu Bütünleme Terapisinin Beyin Gelişimi Üzerine Etkileri” konulu konuşmasını gerçekleştirmiştir.

4. sınıf Ergoterapi ve Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Türkçe-İngilizce Bölümleri öğrencilerinin hazırladığı posterlerin sunum ve sergisi fuaye alanında gerçekleşmiştir. Posterler Prof. Dr. Arif ÖNDER ve Dr. Öğr. Üyesi Berrak DUMLUPINAR tarafından değerlendirilmiştir.
İkinci misafir konuşmacı Uzman Fzt. Ezgi Övünç GÜÇLÜER “Lenfödem Tedavi ve Terapi Süreçleri” hakkında aydınlatıcı bir sunum gerçekleştirmiştir. Son misafir konuşmacı İstanbul Gelişim Üniversitesi mezunu Erg. Bilge KAVALCI “Ergoterapi ve Beslenme Problemleri” konulu konuşmasını gerçekleştirmiştir.

Hazırlanan Ergoterapi ve Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Türkçe-İngilizce Bölümleri öğrencilerinin video gösterileri ile öğrencilerimize bir sürpriz hazırlanmıştır. Ardından poster ödül töreni gerçekleştirilmiştir. En iyi 3. 2. ve 1. posterler ödüllendirilmiştir.
Ergoterapi ve Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Türkçe-İngilizce Bölümleri 4. Sınıf temsilcileri olarak 3. Sınıf öğrencilerine “Gonyometre Devir Teslim” töreni gerçekleştirilmiştir. Ardından 4. Sınıf öğrencilerimiz sahneye davet edilmiş ve 3. Sınıf öğrencilerinin hazırladığı hediyeler takdim edilmiştir.

Son olarak Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Yüksel BARUT son sınıflar başta olmak üzere bütün öğrencilerimize bir veda konuşması gerçekleştirdi. Ardından bütün öğretim elemanları ve öğrencilerimiz sahneye davet edilmesi ile gerçekleşen fotoğraf çekimi ile etkinlik sonlandırıldı.