Ergoterapi

“Duyusal ve Duygusal Öğrenme”

İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ergoterapi Bölümü tarafından Erg. Muammer AYDOĞDU’nun katılımıyla “Duyusal ve Duygusal Öğrenme” konulu etkinlik gerçekleştirildi.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ergoterapi Bölümü tarafından 8 Aralık 2021 tarihinde “Duyusal ve Duygusal Öğrenme” konulu etkinlik gerçekleştirildi. Söz konusu etkinliğe konuşmacı olarak katılan Erg. Muammer AYDOĞDU insan beyninin duyusal ve duygusal öğrenme süreçleri hakkında genel bilgileri öğrenciler ile paylaştı.

seminer

Duyusal sistemin beyin gelişimindeki benzersiz rolünden ve duyusal sistemin günlük yaşama entegrasyon süreçleri hakkında çeşitli teorik bilgi ve klinik gözlemlerini öğrencilerimiz ile tartıştı. Ayrıca duygusal süreçlerin; empati, problem çözme ve karar verme mekanizmalarındaki rolünden bahsetti.

Öğrenciler sunum sonunda Muammer AYDOĞDU ile ergoterapi mesleğinin Türkiye’deki geleceğine dair güncel durumlar hakkında tartıştı.

toplu rsm

takdim

Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof Dr. Rıfat MUTUŞ’un misafirimize plaketini takdim ederek, yaptığı sunum ve paylaştığı önemli bilgiler için teşekkürlerini sunmasıyla etkinlik sona erdi.