AHPGS(Accreditation Agency in Health and Social Sciences)
20 Eylül 2022 Salı
Türk mutfağının yöresel tatları İGÜ’lü öğrencilerle yeniden şekillendi!
4. Uluslararası Gastronomi Festivali (GastroAntep), 15-18 Eylül tarihleri arasında Gaziantep’te gerçekleştirildi. "Sürdürülebilirlik ve Biyoçeşitlilik" temasıyla yola çıkılan festivalde, üniversitelerin Gastronomi Bölümü öğrencilerinin de yeteneklerini sergileyebilecekleri “Local Chef Üniversiteler Yarışması” düzenlendi. İstanbul Gelişim Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerinden Samet Tutuş, Özge Özkan ve Esra Çoraksu’nun yarışmada yaptığı soğuk kelle paça ve beyran jel, kuzu gömlek yağına sarılı acılı kıyma ve kuzu sırtı, antep fıstıklı çıtır kadayıf ve baklava katları ile üçüncülük ödülünü kazandı.
4. Uluslararası Gastronomi Festivali (GastroAntep), 15-18 Eylül tarihleri arasında Gaziantep’te gerçekleştirildi. "Sürdürülebilirlik ve Biyoçeşitlilik" temasıyla yola çıkılan festivalde, üniversitelerin Gastronomi Bölümü öğrencilerinin de yeteneklerini sergileyebilecekleri “Local Chef Üniversiteler Yarışması” düzenlendi. İstanbul Gelişim Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerinden Samet Tutuş, Özge Özkan ve Esra Çoraksu’nun yarışmada yaptığı soğuk kelle paça ve beyran jel, kuzu gömlek yağına sarılı acılı kıyma ve kuzu sırtı, antep fıstıklı çıtır kadayıf ve baklava katları ile üçüncülük ödülünü kazandı.