Ergoterapi

Ergoterapide Yenilikçi Yaklaşımlar Kongresine katıldık

Ergoterapi alanında bilgi, farkındalık ve yetkinliğin arttırılmasının yanı sıra ergoterapi öğrencilerimizin arkadaşlıklarını pekiştirildiği kongrede İGÜ Ergoterapi ailesi olarak katılım sağladık.

hülya sunum

Medipol Üniversitesi’nde gerçekleşen Ergoterapi’de Yenilikçi Yaklaşımlar: Bilgi, İnovasyon ve Toplumsal Etki adlı kongreye üniversitemiz Ergoterapi Bölümü doktor öğretim Üyesi Çağıl Ertürk başkanlığında, araştırma görevlisi Hülya Yaman, araştırma görevlisi  Beyza Aslı Bilsel ve bölüm öğrencilerimiz katılım sağladılar.

çağıl hoca

Ana teması Bilgi, İnovasyon ve Toplumsal Etki olan, bilimsel ve teknolojik ilerlemeler doğrultusunda ergoterapiye yönelik değerlendirme ve tedavideki gelişmeleri, güncel yaklaşımlarının tartışıldığı kongrede araştırma görevlilerimiz ortaklaşa yürüttükleri Gençlerin Zaman Kullanımı ve Okupasyonel Çeşitliliği ile Aktivite Öz Algıları Arasındaki İlişkisi konulu sözlü bildiri sunumlarını gerçekleştirdiler.

arş gör