Ergoterapi

27 Ekim Dünya Ergoterapi Günü’nü Kutladık

İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ergoterapi Bölümü öğrencileri ve bölüm öğretim elemanları tarafından 27 Ekim Dünya Ergoterapi Günü coşku ile kutlandı.

27 Ekim Dünya Ergoterapi Günü

27 ekim

Dünya Ergoterapistleri Federasyonu öncülüğünde Dünya Ergoterapi günü ilk defa 27 Ekim 2010 da kutlanmaya başlanmıştır. Bu tarihten itibaren 27 Ekim, ergoterapinin tanıtılması ve kutlanılması için önemli bir tarih haline gelmiştir. İstanbul Gelişim Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Ergoterapi Bölümü öğrencileri ve bölüm öğretim elemanları tarafından 27 Ekim Dünya Ergoterapi Günü coşku ile kutlandı. Ergoterapi Bölümü öğrencileri günün anlam ve önemine dair çeşitli etkinlikler gerçekleştirdi.

etkinlik

Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan ve Dekan yardımcıları ile öğrenciler arasında keyifli bir sohbet gerçekleşti. Ardından Ergoterapi Bölümü ailesi olarak pasta kesildi.

Mezun Ergoterapi bölümü öğrencimiz Rukiye TOMURER hem günün önemine dair hem de saha çalışmaları hakkında bir sunum gerçekleştirdi. Öğrencimiz aynı zaman çift anadal programını tamamlayarak fizyoterapist ünvanını da kazanmıştır. Eskişehir de pediatri alanında hizmet verdiği kurumunda ise İstanbul Gelişim Üniversitesi’nin hediye ettiği ofis mobilyalarını kullanmaktadır.