Çocuk Gelişimi

“Anneler Günü Buluşması Etkinliği” gerçekleşti

İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi (Tr) Bölümü öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Buse Kerigan 09 Mayıs Pazar günü Anneler Günü kutlaması için 3-10 yaş grubu arasındaki çocuklarla Google Meet üzerinden buluşarak, Anneler Günü'nü kutladı.

Çocuk Gelişimi Bölümü ve Çocuk Gelişimi Sağlıkta Farkındalık Kulübü tarafından hazırlanan “Anneler Günü Buluşması” çok sayıda çocuğun katılımıyla gerçekleşti. Etkinliğe başlarken günün anlam ve önemine uygun şekilde çomak kukla ile bilmeceler sorularak çocukların dikkatleri çekildi. Anneler Günü ile ilgili bilmeceler sorulduktan sonra “Anne Kucaklaşması” isimli hikaye etkileşimli kitap okuma yöntemi ile okundu. Şarkılar eşliğinde süren etkinliğe çocukların ilgisi yüksek oldu. Etkinliğin sonlarına doğru annelere verilmek üzere boya kalemleri ve renkli kağıtlar yardımıyla çiçek buketleri hazırlandı.

Öğr. Gör. Buse Kerigan etkinlik sonunda “İçerisinde bulunduğumuz pandemi zamanında çocuklarımızla birlikte online platformda Anneler Günü'nü kutlamak oldukça keyif vericiydi. Çocuklarla birlikte kaliteli bir kutlama gerçekleştirdik, katılan tüm çocuklarımıza, annelerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz” dedi.

anneler günüanneler günü2