Çocuk Gelişimi

‘’Pandemi Sonrası Zaman’’ konulu söyleşi gerçekleşti

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi (SBF) Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi A. Yüksel BARUT’un, Sürekli Eğitim Söyleşileri 7 kapsamında Dr. Öğr. Üyesi Emel TOZLU ÖZTAY moderatörlüğünde ‘Pandemi Sonrası Zaman’ konulu söyleşisi 27.01.2021 tarihinde 14.00-15.00 arasında gerçekleştirilmiştir.

Söyleşisine katıldığımız İGÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi (SBF) Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi A. Yüksel BARUT;

·      Zamanın depolanamayacağına, geri getirilemeyeceğine ve harcanacağını ama geri döndürülemeyeceğine,

·      Zamanın önemli bir kaynak olup doğru yönetilemediğinde yaşamda  birçok olumsuzluklara neden olabileceğine,

·      Plansızlığın, aceleciliğin zamanı etkin değerlendirilmememiş olmasına,

·      İşlerin yapılmasındaki verimlilikte işleri öncelik sırasına göre sıralamak, gerekirse yardım almak, zamanı etkin kullanmak ve bu aşamalarda zamanın etkin kullanılmasına,

·      Tüm sevdiklerimize zaman ayırmanın da ertelenmemesi gereken yaşamın ayrılmaz bir parçası olduğunu vurgulmıştır.

Kendisine bu güzel söyleşisinden dolayı teşekkür ediyoruz. Bu söyleyişi ile zaman yönetimi ve zamanın doğru ve etkin kullanılması konusunda farkındalık oluşturmuştur.