Çocuk Gelişimi

Sağlık Bilimleri Fakültesi Ocak ayı bülteni yayınlandı

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi (SBF) Dekanlığınca yayınlanan Bültenin bu sayısında Pandemi Sonrası Zaman, "Sağlıklı Beslen, Sağlıkla Kal" Beslenme ve Diyetetik Bölümü Hocaları ile Röportaj, Öğrencilerin Gözünden Pandemi Döneminde Mesleki Uygulama Deneyimleri, Covid-19 Salgınında Uygulanan Sosyal İzolasyonun Fiziksel Aktivite ve Yaşam Kalitesi Üzerindeki Etkisi, Sağlık ve Teknoloji Köşesi, "Dil ve Konuşma Terapisi ve Odyoloji Bölümü Meslek Tanıtımı" Semineri başlıkları yer almaktadır.

Sağlık Bilimleri Fakültesi (SBF) Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi A.Yüksel BARUT’un Sürekli Eğitim Söyleşileri - 7 kapsamında gerçekleşen etkinliğinde “Pandemi Sonrası Zaman” konusu paylaşılmıştır.

Sağlıklı Beslen, Sağlıklı Kal başlığı altında diyetisyenlerin başlıca çalışma alanları nelerdir, diyetisyenlik mesleğinin geleceği, İngilizce bölüm okumanın avantajları, mezun olduktan sonra iş bulma imkanları üzerine başlıklar yer almaktadır.

Öğrencilerin Gözünden Pandemi Döneminde Mesleki Uygulama Deneyimleri başlığında Covid-19 Pandemi döneminde mesleki uygulama deneyimlerini aktaran İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Sosyal Hizmet Türkçe Bölümü 4. Sınıf öğrencisi Begüm Özer deneyimlerini aktarmıştır.

Covid-19 Salgınında Uygulanan Sosyal İzolasyonun Fiziksel Aktivite ve Yaşam Kalitesi Üzerindeki Etkisi başlığında konuyla ilgili detaylı bilgiler paylaşılmış, Sağlık Teknolojisi başlığında ise sağlık ve teknolojinin buluştuğu alanlarla ilgili bilgi paylaşımı yapılmıştır.

"Dil ve Konuşma Terapisi ve Odyoloji Bölümü Meslek Tanıtımı" Semineri başlığında Akademik Başarıyı Artırma (ABA) Projesi kapsamında Sivas Şarkışla Anadolu Lisesi öğrencileri ile 18.01.2021 tarihinde Zoom aracılığıyla bir araya gelen İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi (SBF) Araştırma Görevlisi (Arş. Gör.) Rumeysa Nur Akbaş meslek tanıtımı hakkındaki haberi bulunmaktadır.

Sağlık Bilimler Fakültesi Ocak ayı bültenine ulaşmak için tıklayınız ---> SBF-OCAK BÜLTEN