Çocuk Gelişimi

İstanbul Avcılar Ambarlı Anaokulu’nda "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" Etkinliği Gerçekleştirildi

Milli Eğitim Bakanlığı kapsamında yapılan "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" okullarda yapılacak olan söz
varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı
olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını
geliştirmesini amaçlamaktadır.

a
Bu doğrultuda Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı resmi anaokulları bakanlığın belirlediği programlar doğrultusunda aylık olarak bu proje ile ilgili etkinlikler yapmaktadır. Okulumuz Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü Öğretim Üyelerinden Bedriye ÇELİK KANCA, eş yazarı olduğu Ne Eksik Ne Fazla kitabıyla birlikte İstanbul Avcılar Ambarlı Anaokulu’nda bu projeye destek vermiştir.

ÇELİK KANCA, proje kapsamında anaokulunda bulunan çocuklarla önce kitap ile ilgili konuşup engelli çocuklara dikkat çekmiş, sonrasında ise etkileşimli bir şekilde kitabı okuyarak etkinliğini tamamlamıştır.