Çocuk Gelişimi

Öğrenci Dekanlığı tarafından 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Oryantasyon Toplantısı Düzenlendi

İstanbul Gelişim Üniversitesi Öğrenci Dekanlığı tarafından 2023-2024 eğitim öğretim yılı 1. sınıf öğrencilerine oryantasyon toplantısı düzenlendi.

23-28 Eylül 2023 tarihleri arasında Gelişim Tower Mehmet Akif Ersoy Salonunda gerçekleşen toplantı akışında ilk önce ilgili birimin Dekan/Müdür'ünün açılış konuşmasıyla başlamış olup birimler hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

Kariyer Merkezi öğrencilere sundukları imkanlar ile ilgili bilgiler vermiştir. Psikolojik Danışmanlık Birimi tanıtılaral öğrenci ve personele sunulan hizmetler anlatıldı.

İGÜ Bağlımlılıkla Mücadele Koordinatörlüğü Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Nurten Elkin bağımlılıkla mücadele kapsamında üniversitede verdikleri eğitimleri ve hizmetleri aktarıldı. Ayrıca öğrencilere eğitim öğretim, Erasmus imkanları hakkında genel bilgilendirmeler yapılmış olup öğrenci kulüpleri de kulüpleri ve yürüttükleri faaliyetler hakkında bilgilerdirmeler yapıldı.

Toplantı sonunda fuaye alanında her bölüm kendi bölüm Hocaları ile tanışarak iletişime geçildi. İGÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi Tr Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Nurten Elkin, Çocuk Gelişimi İng Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Talat Sarıkavak, Öğr. Gör. Buse Kerigan, Öğr. Gör. Bedriye Çelik, Öğr. Gör. Selin Kalabaş, Arş. Gör. Hatice Zelal Bingöl ve Arş. Gör. Kevser Tuğba Çınar, Çocuk Gelişimi 1. sınıf öğrencilerinin soruları yanıtlandı.

2023-2024 eğitim öğretim yılının tüm öğrencilerimize başarılı bir yıl olmasını diliyoruz.

Çocuk Gelişimi (Tr)

igü