Çocuk Gelişimi

Çocuk Gelişimcilerimizi uğurluyoruz etkinliği gerçekleşti

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi (SBF) Çocuk Gelişimi (TR) Bölümü çocuk gelişimcilerini uğurladı.

Çocuk Gelişimi (TR) Bölümü tarafından düzenlenen Dr. Öğr. Üyesi Nurten Elkin moderatörlüğünde gerçekleştirilen online etkinliğe 4. Sınıf öğrenci ve aileleri katılım sağladı.

Açılış konuşmasını bölüm başkanı Dr. Öğr. Üyesi Nurten Elkin yaptıktan sonra Dekan yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Yüksel Barut mezunlarımıza mesleki önem ve etik hakkında konuşmasıyla devam etti.

Bölüm hocalarımızdan; Prof. Dr. Nefise Semra Erkan, Prof. Dr. Makbule Meziyet ARI, Dr. Öğr. Üyesi Emrah Tuncer, Öğr. Gör. Buse Kerigan Arş. Gör. Kevser Tuğba Çınar Karasu, Arş. Gör. Melike Ediş duygu ve düşüncelerini paylaştı.

Sonrasında öğrencilerin 4 yıl boyunca okul içerisindeki fotoğraflarından oluşturulan video görseli yansıtıldı. Web 2.0 araçlarından biri olan Mentimeter kullanılarak “4 Yılı 1 Kelime ile Özetlersek” temalı kelime bulutu ekrana yansıtılarak öğrencilerin görüşleri alındı.

Ve mezun olan öğrencilerimiz alkışlar eşliğinde ‘’Çocuk Gelişimci’’ unvanlarıyla anons edilerek her biri tek tek duygu ve düşünceleri aktardı. Fiziki olarak imkanlar el vermese de online olarak öğrencilerimiz kepli arka plan efektleri ile mezuniyet yemini etti. Online kep atımı ve 10.Yıl Marşı eşliğinde fotoğraf çekimi yapıldıktan sonra tören sona erdi.