Çocuk Gelişimi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı buluşması gerçekleşti

İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Buse Kerigan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlaması için 3-10 yaş grubu arasındaki çocuklarla Google Meet üzerinden buluşarak, bayramı kutladı.

Çocuk Gelişimi Bölümü ve Çocuk Gelişimi Sağlıkta Farkındalık Kulübü tarafından hazırlanan “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Buluşması” çok sayıda çocuğun katılımıyla gerçekleşti. Etkinlik sırasında günün anlam ve önemine uygun olarak çocuk bayramı hakkında görseller paylaşılarak, çocuklara bilgiler aktarıldı. “Mustafa Kemal Atatürk ve Çocuk” isimli kitap okunduktan sonra çocuklarla birlikte 23 Nisan için resimler yapıldı. Şarkılar eşliğinde süren etkinliğe çocukların ilgisi yüksek oldu.

Öğr. Gör. Buse Kerigan etkinlik sonunda “İçerisinde bulunduğumuz pandemi zamanında çocuklarımızla birlikte online platformda 23 Nisan’ı kutlamak oldukça keyif vericiydi. Çocuklarla birlikte kaliteli bir kutlama gerçekleştirdik, katılan tüm çocuklarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ederiz” dedi.

busekerigan