Çocuk Gelişimi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Ambarlı Anaokulu'nda Coşkuyla Kutlandı

İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü ve Çocuk Gelişimi ve Sağlıkta Farkındalık Kulübü tarafından düzenlenen “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Festivali” Avcılar Ambarlı Anaokulu’nda gerçekleştirildi.

Etkinliğe bölüm öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Buse KERİGAN, Arş. Gör Rabia Ceren ATEŞ, Arş. Gör. Şebnem ÇELİK ve bölüm öğrencileri katılım sağladı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Ambarlı Anaokulu öğrencileri, öğretmenleri ve velileri ile festival gerçekleştirildi. Çocuk Gelişimi bölümü öğrencileri çocuklarla yüz boyama, oyun ve hareket, dans ve jimnastik, Türkçe dil etkinliği, sanat etkinlikleri, boyama atölyeleri, takı tasarım atölyeleri, doğada macera parkuru isimli etkinlikler gerçekleştirdiler.

Farklı yaş grubundan çocuklar ile buluşan bölüm öğrencileri çocuk gelişimi ile ilgili öğrenmiş oldukları teorik bilgileri uygulama fırsatı yakaladılar. Etkinlik sonunda bölüm öğrencileri tarafından hazırlanan çomak kuklalar çocuklara hediye edildi. Çocuklardan günün anlam ve önemine ilişkin duygu ve düşünceleri alınarak festival tamamlandı.