Çocuk Gelişimi

2022-2023 SBF Öğrenci Oryantasyonu Gerçekleşti

2022-2023 yeni eğitim öğretim yılımız 30 Eylül 2022 tarihinde başlayacak olup öncesinde 27.09.2022 tarihinde 1. sınıflar için İGÜ Tower’da uyum eğitimi yapılmıştır.

Rektörlüğümüzün oryantasyon programı kapsamında Sağlık Bilimleri Fakültesi oryantasyonu İGÜ Tower Mehmet Akif Ersoy toplantı salonumuzda saat 12.30 ile 14.30 arasında gerçekleştirilmiştir. Program dekanımız Prof. Dr. Rıfat Mutuş’un açılış konuşması ile başlamış olup daha sonra dekan yardımcıları ve bölüm başkanlarının kendilerini tanıtması ile devam etmiştir. Ayrıca program içinde mezun öğrencilere çift ana dal programı öğrencilerine ve öğrenci kulüplerinden öğrenci temsilcilerine söz verilmiştir. Program sonunda her bölüm başkanı ve öğretim elemanları bölümler halinde öğrenciler ile tanışmak ve sorularını almak üzere kokteyl alanına geçmiştir.

igü