İGÜ Çift Anadal Programı İle Öğrencilerine Yenilikçi Fırsatlar Sunuyor!

Sağlık Bilimleri Fakültesi bünyesinde toplamda 271 çift anadal programına kayıt olmuş öğrenci bulunmaktadır.
Çift anadal programı, öğrencilere birincil derece programları dışında bir alanda daha uzmanlaşma fırsatı vermektedir. Bu programlar genellikle öğrencilerin ilgi duydukları alanlarda derinlemesine bilgi edinmelerine ve farklı disiplinler arasında köprüler kurmalarına olanak tanırken, aynı zamanda mezuniyet sonrası kariyerlerinde daha esnek ve rekabetçi olmalarına da yardımcı olmaktadır.
İGÜ çift anadal programını çeşitli alanlarda sunarak öğrencilerin ilgi alanlarına ve kariyer hedeflerine uygun seçenekler sunmaktadır. Mühendislik ve işletme, psikoloji ve sosyoloji gibi alanlar arasında geçiş yapılabilen çift anadal programı, öğrencilere geniş bir perspektif kazandırmakta ve farklı disiplinler arasında sinerji oluşturmaktadır. Sağlık Bilimleri Fakültesi bünyesinde de toplamda 271 çift anadal programına kayıt olmuş öğrenci bulunmaktadır.

çap