Sosyal Hizmet

Sosyal Hizmet Bölümü Öğrencileri Çocuk Yuvası Ziyareti Gerçekleştirdi.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. İsmet Galip Yolcuoğlu ve sosyal hizmet bölümü öğrencileri Bahçelievler'de korunma altındaki çocukların ikamet ettiği bir çocuk yuvasına ziyaret gerçekleştirdi.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümünde ders veren Prof. Dr. İsmet Galip Yolcuoğlu ve sosyal hizmet bölümü öğrencileri 4 Kasım 2021 tarihinde çocuk yuvası ziyareti gerçekleştirdi.

Bahçelievler'de korunma altındaki çocukların ikamet ettiği bir çocuk yuvasına gerçekleştirilen bu ziyarete Prof. Dr. İsmet Galip Yolcuoğlu'nun bilgi ve tecrübelerinin aktarımıyla bir çok öğrencinin ilgiyle katılımıyla gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen bu ziyaret kapsamında sosyal hizmet alanlarından biri olan çocuk refahı alanına giren çocuk yuvaları ve buralarda gerçekleştirilen sosyal hizmet uygulamalarına ilişkin öğrencilere bilgilendirilmeler yapılarak gözlemlerde bulunulması sağlandı.

Çocuk Yuvası Ziyareti
Çocuk Yuvası Ziyareti2