Sosyal Hizmet

Sosyal Hizmet Bölümü 2022-2023 Akademik Yılı Oryantasyon Toplantısı Gerçekleşti

2022-2023 eğitim öğretim güz yarıyılında İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü'nde öğretime başlayacak öğrenciler için bir oryantasyon toplantısı düzenlendi.

Toplantıda yeni başlayacak öğrencilerin üniversite hayatında deneyimleyebilecekleri yenilikler ve fırsatların yanı sıra sosyal hizmet disiplini, bölüm müfredatının içeriği, çalışma alanları, staj olanakları gibi bölüme yönelik detaylı bilgiler paylaşıldı. Ek olarak İstanbul Gelişim Üniversitesi öğrencisi olmakla birlikte kazandıkları ÇAP, Erasmus, yatay geçiş, dil gelişiminin desteklenmesi, öğrenci kulüpleri gibi avantajlarla ilgili gerekli yönlendirmeler yapıldı.

Bilgilendirme sürecinin sonunda merak edilen soruların cevaplanmasının ardından öğrenciler arasında gerçekleştirilen bir çekiliş ile kazanan öğrencilere bölüm başkanı Dr. Öğr. Üyesi Derya Kavgaoğlu'nun yazarları arasında olduğu "Sosyal Sorunlar" kitabı ve yabancı dil gelişimi için hazırlanan destekleyici kitap hediyesi dağıtılarak toplantı sonlandırıldı.

ory