Sağlık Yönetimi

‘’Kötü notların altında, ebeveynlerin kendi hırsları veya yetersizlikleri yatıyor’’

2021-2022 yılı eğitim ve öğretim yılının yarıyıl tatili 21 Ocak’ta başladı. 18 milyon öğrenci karnesine kavuşurken, aileleri çocuklarını yeni eğitim dönemine nasıl hazırlayacakları telaşı sardı. Ebeveynlerin, çocuklarının geleceklerini karne notları üzerine kurduğunu, düşük notlarla ciddi hayal kırıklıkları yaşayabildiklerini anlatan İstanbul Gelişim Üniversitesi, İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Psikoloji Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Onur Okan Demirci, ebeveynlerin çocuklarının karne notu ne olursa olsun, bunun faturasını çocuğa kesmemeleri gerektiğini ve kötü notların altında, anne ve babaların kendi hırslarının yattığını belirtti.

Haberin devamı için tıklayınız.