Sağlık Yönetimi

Sağlık Yönetimi Bölümü Akademisyenleri Uluslararası 5. Bursa Bilimsel Araştırmalar Kongresine Katıldı

İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi öğretim elemanı Dr. Öğr. Üyesi Aslı KAYA, İstanbul Gelişim Üniversitesini (İGÜ) temsil ederek, yaşadığı Bursa şehrinin kültürüne hizmet etmek üzere ismini vermiş olduğu "Uluslararası 5. Bursa Bilimsel Araştırmalar Kongresi" ni UBSDER Derneği ve Bursa Teknik Üniversitesi işbirliği ile Bursa ilinde 1-3 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirdi.

Dr. Öğr. Üyesi Aslı KAYA, UBSDER Derneği Başkanı Dr. Nadire KANTARCIOĞLU sponsorluğunda sunulan plaketini Bursa Teknik Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Naci ÇAĞLAR tarafından aldı.
İGÜ Sağlık Yönetimi Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi B.Çağatay AKSU ve Bölüm Başkan Yardımcı Dr. Öğr. Üyesi Aslı KAYA kongrede oturum başkanlığı yaparak sunum yapan akademisyenlere sertifikalarını takdim etti.
İGÜ Sağlık Yönetimi ve Hemşirelik bölümü öğrencileri kongreye katılarak hem  kongrede sunulan bilimsel çalışmalar ile öğrendiler hem de  güzel Bursa'nın  Ulucami, Tophane, Kozahan, Irganda Köprüsü, Yeşil Türbe gibi tarihi mekanlarını gezdiler. Bursa’nın meşhur süt helvası ve İskender kebabını yiyerek  etkinliğin tadını çıkardılar.

Kongre

Kongre1