Sağlık Yönetimi

Sağlık Yönetimi Bölümü 2023-2024 Eğitim Öğretim Dönemi Oryantasyon Toplantısı Gerçekleştirildi

İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Yönetimi bölümüne yeni katılan öğrencilere Sağlık Yönetimi bölümünün tanıtıldığı oryantasyon toplantısı 6 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirildi

Toplantı kapsamında; Sağlık Yönetimi bölümü bölüm başkanı Dr. Öğr. Üyesi Bumin Çağatay Aksu İstanbul Gelişim Üniversitesinin öğrencilerine sağladığı farkındalıklar, Sağlık Yönetimi bölümü hakkında önemli bilgiler, bir üniversite öğrencisinin eğitim gördüğü lisans dönemi boyunca bilmesi gereken yönetmelikler ve sağlık yöneticiliği mesleği hakkında genel bilgilere yer verilen bir sunum gerçekleştirdi.

Oryantasyon toplantısına aynı zamanda Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Yüksel Barut’ta katıldı ve öğrencilere Cumhuriyetin 100. Yılında bizlere Mustafa Kemal Atatürk tarafından emanet edilmiş olan güzel ülkemizin geleceğinin her birimizin görev ve sorumluluğunda olduğunu hatırlattı.

Bölüm başkanı Dr. Öğr. Üyesi Bumin Çağatay Aksu’nun sunumu ve Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Yüksel Barut’un değerli aktarımları sonrasında oryantasyon toplantısı tamamlandı.

Oryantasyon