Sağlık Yönetimi

Sağlık Yönetimi Bölümü 2022-2023 Dönemi Oryantasyon Eğitimi Gerçekleştirildi

İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Yönetimi bölümüne yeni katılan öğrencilerimize bölümümüzü tanıttığımız ve paylaşımlarımızı aktardığımız oryantasyon etkinliği 6 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirildi.

Etkinlik kapsamında; Sağlık Yönetimi bölümü bölüm başkanı Dr. Öğr. Üyesi Gülay TAMER İstanbul Gelişim Üniversitesi'nin öğrenciye sağladığı farkındalıklar, Sağlık Yönetimi bölümü hakkında önemli bilgiler ve mesleğimiz hakkında genel bilgilere yer verilen bir sunum yaptı.
Öğrencilere öğrenci kulüpleri hakkında bilgi verildi ve bölümümüzün öğrenci kulübü olan Sağlık Yönetimi Kulübü kapsamında yapılan etkinlikleri ve paylaşımlarını kulüp başkanı 4. sınıf öğrencimiz Gökçe Öztürk aktardı.

Sunumun ardından, öğrencilerin soruları yanıtlandı ve oryantasyon eğitimi sona erdi.

Sağlık Yönetimi Oryantasyon

SY Oryantasyon