Sağlık Yönetimi

Kısa film sektörünün önünü açacak festival başladı

Tayf Uluslararası Kısa Film Festivali’nin lansmanı usta isimlerin katılımıyla gerçekleşti. İstanbul Gelişim Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından düzenlenen festival, sanatseverleri teşvik ederek, sinema sanatının yapı taşı olan kısa filmlerin görünürlüğünü artırmayı amaçlıyor.

Uluslararası ve ulusal tüm katılımcılara açık olan Tayf Uluslararası Kısa Film Festivali’nin lansmanı Üsküdar Belediyesi Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi’nde Festival Başkanı Güzin Ilıcak Aydınalp, Festival Direktörü Nagihan Çakar Bikiç, Festival Koordinatörü Emre Doğan ve Festival Medya ve İletişim Koordinatörü Saygı Ünlü’nün katılımlarıyla gerçekleşti.  İstanbul Gelişim Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından düzenlenen festivalde, dört farklı kategoride toplam on iki ödül, jürinin belirlediği bir filme ise ‘Dijital Film Akademi Özel Ödülü' verilecek. Jürisinde Derviş Zaim, Ercan Kesal, Bade İşçil, Yüksel Aksu gibi usta sinemacılar ve oyuncuların yer aldığı festival, bu yıl ilk kez gerçekleştirilecek.

Haberin devamı için tıklayınız.