Sağlık Yönetimi

İGÜ tarafından “Çocuğun Cinsel İstimarı ve Psiko-Sosyal Yaklaşımlar Eğitimi” gerçekleştirildi

İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Hizmetleri MYO tarafından Çocuk Gelişimi Programı öğretim elemanları ve öğrencilerine yönelik “Çocuğun Cinsel İstimarı ve Psiko-Sosyal Yaklaşımlar Eğitimi” gerçekleştirildi. Farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen etkinlikte, Psikoloji Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Bülent Tansel tarafından eğitim verildi. Tansel, çocuğa yönelik yapılan cinsel istismarı engellemek konusunda yapılması gereken en önemli noktanın, bu konuda bilgilenmek ve bilinçlenmek olduğunu belirtti. İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Sürekli Eğitim Merkezi tarafından planlanan ve iki gün süren “Çocuğun Cinsel İstimarı ve Psiko-Sosyal Yaklaşımlar Eğitimi” 1-2 Haziran 2023 tarihlerinde İGÜ Mehmet Akif Ersoy Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Haberin devamı için tıklayınız.