Sağlık Yönetimi

İGÜ 2023-2024 Akademik Yılı Açılış Töreni gerçekleştirildi

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) 2023-2024 Akademik Yılı Açılış Töreni gerçekleştirildi. Açılış konuşmasını yapan Rektör Prof. Dr. Bahri Şahin, İGÜ’nün en çok tercih edilen üniversitelerden biri olduğunu belirtti. İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) 2023-2024 Akademik Yılı Açılış Töreni gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tören, Üniversite İklim Elçisi Burcu Şahingözlü’nün konuşmasının ardından Rektör Prof. Dr. Bahri Şahin ve Mütevelli Heyeti Başkanı Abdülkadir Gayretli’nin açılış konuşmaları ile devam etti. Törene katılan TÜBA (Türkiye Bilimler Akademisi) Asli Üyesi Prof. Dr. Fikrettin Şahin, “Bor Bileşiklerinin Rejeneratif Tıpta Kullanım Potansiyeli” konulu bilgilendirici sunumuyla, yeni akademik yılın açılış dersini gerçekleştirdi.

Haberin devamı için tıklayınız.