Sağlık Yönetimi

Bu gıda takviyesi kanser ve obezite için umut vadediyor

Vücudun sindirim sisteminde yer alan yararlı bakteriler olarak da bilinen probiyotikler, bağışıklık sistemini korumada da önemli rol oynuyor. İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Uzman Diyetisyen Münevver Başak Onat, probiyotikler üzerinde yapılan son çalışmaların gelecek dönemde kanser, obezite ve sinir sistemi hastalıklarına da yararlı olabileceğini belirtti.

19 Ekim-23 Aralık tarihlerini kapsayan, İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) öncülüğünde, TEMA (Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma) Vakfı ve Nezahat Gökyiğit Botanik Bahçesi (NGBB) iş birliğinde, üniversite öğrencilerinin çevresel sürdürülebilirlik ve çevre bilincinin geliştirilmesini amaçlayan sosyal sorumluluk projesinin ilk etabı olan “Çevresel Sürdürülebilirlik ve Çevre Bilinci” başlıklı söyleşi gerçekleştirildi.

Haberin devamı için tıklayınız.