Sağlık Yönetimi

2020-2021 Yaz Okulunda Açılacak Dersler Hakkında

2020-2021 Yaz Okulunda açılacak Sağlık Bilimleri Fakültesi derslerine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Sağlık Bilimleri Fakültesi öğrencileri için seçmeli havuzlarda yer alan tüm dersler güz ve bahar yarıyılları olmak üzere her iki dönemi de kapsamakta olup, almak istenilen yarıyıldaki derslere sayılabilmektedir.

Yaz okulu ile ilgili bazı hakkında önemli uyarılar:

1.Üniversitemiz öğrencileri için ders kayıtları OBİS üzerinden yapılacaktır.

2.Öğrenciler öncelikle derslere OBİS üzerinden  ders seçimlerini yaparak akabinde ödemelerini gerçekleştireceklerdir.

3.Ödemelerini ders kayıt süresi bitimine kadar yapmayan öğrencilerin ders kayıtları geçersiz sayılacaktır.

4.Yaz öğretiminde öğrenci, alt yarıyıllara ait hiç almadığı, alıp da sınavına girme hakkı elde edemediği, alıp da başarısız kaldığı veya genel not ortalaması (GANO)’sını yükseltmek amacı ile almak istediği dersleri alabilir.
  •
5.Yaz öğretiminde bir öğrenci başka bir Yükseköğretim Kurumundan alınan dersler dahil en fazla 4 ders alabilir.
  •
6.Geçerli mazereti (hastalık, kaza gibi) ilgili Yönetim Kurulu tarafından kabul edilenler hariç olmak üzere yaz öğretiminde ders ekleme, ders bırakma ve dersten çekilme uygulanmaz. Dersi seçtiği halde devam etmeyen öğrencilere, dersin normal döneminde ki notu dikkate alınmadan FF harf notu verilerek sisteme işlenir.