Hemşirelik

“Sürdürülebilir Gelecek” Sergisi 20 Aralık’ta ziyaretçilerle buluşacak!

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), Grafik Tasarımı Bölümü öğretim elemanlarından Öğr. Gör. İrem Fulya Özkan’ın küratörlüğünde düzenlenen, 70’e yakın öğrencinin eserlerinden derlenen sergi 20 Aralık’ta ziyaretçilerle buluşacak.

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Grafik Tasarımı Bölümü öğretim elemanlarından Öğr. Gör. İrem Fulya Özkan’ın küratörlüğünde düzenlenen, 70’e yakın öğrenci eserlerinden oluşan  “Sürdürülebilir Gelecek” isimli sergi 20 Aralık tarihinde Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Basın Müzesi'nde sergilenmeye başlayacak. “Sürdürülebilir Gelecek” sergisi saat 13.00’de gerçekleşecek açılış töreniyle ziyaretçilerine açılacak.

Haberin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.