Hemşirelik

“Sosyal Mentor” programı başlıyor!

İstanbul Gelişim Üniversitesi, Türk Psikoloji Öğrencileri Çalışma Grubu ve Metvibes sosyal sorumluluk projesi “Sosyal Mentor”u hayata geçiriyor. Depremden etkilenen, üniversiteye hazırlanan öğrencilerin yalnız hissetmemeleri; bu süreçte eşlik edecek bir mentor ile hareket ederek psikolojik, sosyal ve akademik gelişimlerinin desteklenmesinin amaçlandığı projede mentor olmak isteyenler 7 Mart’a kadar başvuru yapabilecek.

Türkiye’yi derinden sarsan deprem felaketi sonrası depremden etkilenen, üniversiteye hazırlanan öğrencilerin psikolojik, sosyal ve akademik gelişimlerini desteklemek amacıyla İstanbul Gelişim Üniversitesi, TPÖÇG ve Metvibes iş birliği ile sosyal sorumluluk projesi olan “Sosyal Mentor” hayata geçiriliyor. Üniversite öğrencilerinden oluşacak olan gönüllü mentorler bu hassas süreci kaliteli yönetmek için eğitimler alacaklar. 13 Mart itibari ile online olarak başlayacak eğitimlere 7 Mart’a kadar başvuru yapılabilecek.

Haberin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.