Hemşirelik

“Çevresel Sürdürülebilirlik ve Çevre Bilinci” başlıklı söyleşi gerçekleştirildi

“Doğada Gelişim Var” Sosyal Sorumluluk Projesi’nin ilk etabı olan “Çevresel Sürdürülebilirlik ve Çevre Bilinci” başlıklı söyleşi gerçekleştirildi.

19 Ekim-23 Aralık tarihlerini kapsayan, İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) öncülüğünde, TEMA (Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma) Vakfı ve Nezahat Gökyiğit Botanik Bahçesi (NGBB) iş birliğinde, üniversite öğrencilerinin çevresel sürdürülebilirlik ve çevre bilincinin geliştirilmesini amaçlayan sosyal sorumluluk projesinin ilk etabı olan “Çevresel Sürdürülebilirlik ve Çevre Bilinci” başlıklı söyleşi gerçekleştirildi.

Haberin kaynağına erişmek için tıklayınız.