Hemşirelik

Sürdürülebilirlik ve çevre bilincine İGÜ’den bir katkı daha

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) sürdürülebilirlik ve çevre bilinci kapsamında oluşturduğu eko müfredat ile eğitim ve öğretimde yenilikçi yaklaşımların öncüsü olmaya devam ediyor.

Kaliteli eğitim konusunda dünyada önemli bir yer elde eden İstanbul Gelişim Üniversitesi eğitim anlayışını güncel gelişmeler çerçevesinde yenilemeyi sürdürüyor. Times Higher Education (THE) 2022 sıralamasında kaliteli eğitim, erişilebilir ve temiz enerji, sağlıklı ve kaliteli yaşam, temiz su ve sanitasyon, amaçlar için ortaklıklar gibi kategorilerde önemli başarılar elde eden İGÜ, sürdürülebilirlik ve çevre bilincine Güzel Sanatlar Fakültesi’nin (GSF) oluşturduğu “Eko Müfredat” ile de katkı sağladı. Eko müfredat çalışması ile çevreye duyarlı, yenilikçi, sürdürülebilirliği benimsemiş, çevreyi ve toplumu korumayı ilke edinmiş bireyler yetişmesine katkı sağlanması amaçlanıyor.

Haberin kaynağına erişmek için tıklayınız.