Sağlık Bilimleri Fakültesi - sbf@gelisim.edu.tr

Hemşirelik








 Erasmus Günleri Etkinliklerine Davetlisiniz!




Erasmus+ Programı'nın tanınırlığını ve bu programa yönelik projelerin görünürlüğünü artırmak, potansiyel yararlanıcıları Erasmus+'tan yararlanmaya teşvik etmek  amacıyla 2018 yılından bu yana Erasmus Günleri (#ErasmusDays) etkinlikleri düzenlenmekte olup, ülkemiz ile birlikte tüm Avrupa'da  çeşitli görünürlük, yaygınlaştırma ve bilgilendirme faaliyetleri gerçekleştirilmektedir. 14-15-16 Ekim 2021 tarihlerinde Avrupa Komisyonu ve Türkiye Ulusal Ajansı işbirliği ile Erasmus Programına dahil olan bütün üniversitelerin Erasmus günleri etkinlikleri ile kutlanacaktır.
 
Erasmus Günleri kapsamında İstanbul Gelişim Üniversitesi Erasmus Koordinatörlüğü olarak bu yıl ilk kez gerçekleştireceğimiz Erasmus Şenliklerine katılımınız bizleri mutlu edecektir. Takım çalışmalarına yönelik faaliyetler, birbirinden eğlenceli oyunlar, gastronomi bölümü tarafından düzenlenecek mutfak atölyesi, sınırsız müzik ve daha pek çok sürpriz aktivite bu etkinlikte sizleri bekliyor. 
 
14-15 Ekim 2021 tarihlerinde İGÜ Erasmus Koordinatörlüğü Erasmus Şenliklerinde sizleri aramızda görmek bizi çok mutlu edecektir. 

Katılım için lütfen aşağıdaki linkte yer alan formu doldurunuz: 
https://forms.gle/76caBSTV6L57nUBg9