Fizyoterapi ve Rehabilitasyon

Fizyoterapide Robotik Rehabilitasyon Online Semineri

İstanbul Gelişim Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon (TR ve İNG) Bölümlerinin düzenlediği “Non-Stop FTR Fest” kapsamında “Fizyoterapide Robotik Rehabilitasyon” etkinliği 9 Mart Salı günü Doç. Dr. Devrim Tarakçı’nın katılımıyla çevrim içi olarak gerçekleştirildi.

Etkinliğe moderatör Alihan İrken’in sorularını cevaplayarak başlayan Doç. Dr. Devrim Tarakçı fizyoterapi ve rehabilitasyon bölümü seçim sürecini anlattıktan sonra, teknolojik rehabilitasyonla tanışma sürecini ve bu alanda ilerlerken yaşadığı ve yaşamakta olduğu tecrübelerini aktardı. Doç. Dr. Devrim Tarakçı katılımcılarla teknolojik rehabilitasyon için hazırladığı sunumu paylaşarak video ve fotoğraflarla Ar-Ge çalışmalarını tamamladıkları cihazlara da yer vererek bu alanı detaylarıyla katılımcılarla paylaştı. Aktif olarak yürüttüğü çalışmalardan bahseden Doç. Dr. Devrim Tarakçı yer aldığı makaleleri, kitap ve dergilerin örneklerini göstererek katılımcılarla paylaştı.

Etkinliğin sonunda katılımcıların sorularını yanıtlayan Doç. Dr. Devrim Tarakçı, teşekkürleri kabul ederek etkinliği sonlandırdı.