Ergoterapi

Yurt Dışında Fizyoterapist veya Ergoterapist Olarak Nasıl Çalışılabilir?

İstanbul Gelişim Üniversitesi(İGÜ) Ergoterapi ve Toplumsal Rehabilitasyon Kulübünün paydaşlarından olduğu "Yurt Dışında Fizyoterapist veya Ergoterapist Olarak Nasıl Çalışılabilir?" konulu seminerde İstanbul Sağlık ve Teknoloji üniversitesi Ergoterapi Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Osman Çoban ile bir araya gelindi.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Ergoterapi ve Toplumsal Rehabilitasyon , Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Kulübü ile ortak gerçekleştirilen etkinlikte Dr. Öğr. Üyesi Osman Çoban tecrübelerini öğrencilerle paylaştı. Etkinlik 200 öğrencinin katılımı ile 02.01.2021 tarihinde online olarak gerçekleşti.

İstanbul Üniversitesi Fizyoterapi ve rehabilitasyon bölümünden mezun olan Osman Çoban yurt dışı deneyimlerini aktardı. Edindiği yurt dışı deneyimler ile yurt dışında çalışabilmek için denklik almanın ve dil eğitiminin öneminden bahsetti. Yurt dışında denklik alabilmek için önemli olan hususları detaylı bir şekilde açıkladı.

Seminerin sonunda Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Kulübü Başkanı Sayın Şafak Karadağ, yurt dışında fizyoterapist veya ergoterapist olarak çalışma planı olan öğrencilere rehberlik eden konuşmasından ve katılımlarından ötürü Sayın Osman Çoban'a teşekkürlerini sundu.