Ergoterapi

Siber saldırılarda en zayıf halka şirket kullanıcıları

Eğitimden sağlığa, alışverişten vatandaşlık işlemlerine birçok işlem sanal ortamda gerçekleştiriliyor. Fiziksel ortamdan sanal ortama geçen tüm işlemlerde siber saldırılarla karşılaşma ihtimali de arttı. İstanbul Gelişim Üniversitesi Dr. Öğr. Üyesi Serkan Gönen, saldırı kaynaklarının çok ucuz ve yaygın olarak bulunabilmesi ve karşılığındaki risk ve ceza oranının oldukça düşük olması saldırganların bu geçişini cesaretlendirdiğini belirtti.

Haberin devamı için tıklayınız.