Ergoterapi

İGÜ’lü akademisyenin TÜBİTAK onaylı proje çalışmaları başlıyor

İstanbul Gelişim Üniversitesi Dr. Öğr. Üyesi Hakan Özcan’ın yürütücülüğünü üstlendiği, ‘‘Taşıma İşleri Organizatörlüğü Mesleki Sorumluluk Sigortası Genel Şartları"nın hazırlanmasına ilişkin olarak tüm paydaşlarla görüşülüp, piyasanın ihtiyaçları analiz edilerek oluşturulması planlanan proje, TÜBİTAK 3005 - Sosyal ve Beşeri Bilimler Yenilikçi Çözümler Araştırma Projeleri Destek Programı tarafından kabul gördü. Proje çalışmaları Dr. Öğr. Üyesi Hakan Özcan önderliğinde 15 Nisan’da başlıyor.

SİGORTACILIK GENEL ŞARTLARIYLA İLGİLİ DESTEKLENEN İLK PROJE OLMA ÖZELLİĞİNE SAHİP

İstanbul Gelişim Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü öğretim üyesi ve Genel Sigortacılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Hakan Özcan’ın TÜBİTAK tarafından sigortacılık genel şartlarıyla ilgili desteklenen ilk projesi olma özelliğine sahip olan proje ekibinde araştırmacı olarak Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Uzpeder, yüksek lisans bursiyeri Furkan Yıldırım ve lisans bursiyeri olarak da Oğuzcan Dursun yer alıyor.

Haberin devamı için tıklayınız.