Ergoterapi

Dünyada bir ilk gerçekleşecek; Rusya’dan Türkiye’ye sağlık çalışanlarına destek için yüzecekler

Sağlık çalışanlarına destek vermek için 13 Haziran’da Rusya’nın Soçi kentinden Giresun’a 320 kilometre yüzecek olan Türk ve Rus sporcular antrenmanlarına hız kesmeden devam ediyor. İstanbul Yıldızlar Yüzme Spor Kulübü tarafından düzenlenen ve Sağlık Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Dış İşleri Bakanlığı koordinasyonunda, Marmara Üniversitesi, Spor Bilimleri Fakültesi, Giresun Valiliği, Giresun Belediyesi ve Sahil Güvenlik Komutanlığı iş birliği ile düzenlenecek olan Açık Su Yüzme Maratonu’nda, 10 Türk ve 3 Rus sporcu pandemi döneminin kahramanları olan sağlık çalışanları için 13 Haziran’da Rusya’nın Soçi kentinden Giresun’a kadar yüzecek.

Haberin devamı için tıklayınız.