Ergoterapi

Bugünün pandemisi, yarının iklimsel sorunu olacak!

Pandemi sürecinin dayattığı zorunlu karantinalar, kısıtlamalar ve tedavi süreçlerinin mekânsal kullanım alanlarını farklılaştırdığını belirten İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Dr. Öğr. Üyesi Bülent Güneş, tarihsel süreçte ve günümüzde kentleşme olgusunun, yaşanan pandeminin en önemli nedenlerinden olduğunu ve bugün yaşanan pandeminin gelecekte iklimsel sorunlar olarak karşımıza çıkacağını belirtti.

Haberin devamı için tıklayınız.