Ergoterapi

Bluesky Awards ödülü bir kez daha İGÜ’de

Havacılık ödülleri organizasyonu olan Bluesky Awards, havacılık endüstrisinde ürün ve hizmet sunumlarının standartlarını yükseltmeyi hedefleyen kurum ve kuruluşları değerlendirdiği 2022 yılı sonuçlarını açıkladı. 2021 yılında Bluesky Awards tarafından 4 ödüle layık görülen İstanbul Gelişim Üniversitesi, bu sene hem “Isırgan Tohumu Bazlı Jet Yakıtı Üretiminin Transesterifikasyonu (Bio-Based Jet Fuel Production by Transesterification of Nettle Seed)” projesi ile “Yılın Havacılık Yeşil İnovasyon Projesi” ödülüne hem de “Yılın Uçak Mühendisliği Bölümü” ödülünü kazanarak havacılık eğitimindeki başarısını tescilledi.

Havacılık ödülleri organizasyonu olan Bluesky Awards, havacılık endüstrisinde ürün ve hizmet sunumlarının standartlarını yükseltmeyi hedefleyen kurum ve kuruluşları değerlendirdiği 2022 yılı sonuçlarını açıkladı. 2021 yılında Bluesky Awards tarafından 4 ödüle layık görülen İstanbul Gelişim Üniversitesi, bu sene hem “Isırgan Tohumu Bazlı Jet Yakıtı Üretiminin Transesterifikasyonu (Bio-Based Jet Fuel Production by Transesterification of Nettle Seed)” projesi ile “Yılın Havacılık Yeşil İnovasyon Projesi”  ödülüne hem de “Yılın Uçak Mühendisliği Bölümü” ödülünü kazanarak havacılık eğitimindeki başarısını tescilledi.

Haberin devamı için tıklayınız.