Dil ve Konuşma Terapisi

“Üniversite tercihleri için gençler kendilerini iyi tanımalı”

İstanbul Gelişim Üniversitesi öncülüğünde ‘Yerel Yönetimlerde Gençlik ve Sporun Geleceği’ içerikli bir söyleşi düzenlendi. Üniversitenin sosyal medya hesaplarından canlı yayınlanan söyleşide açıklamalarda bulunan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürü İlker Öztürk, “Genç arkadaşlarımız kendilerini iyi tanımalı. Gençler kendilerinin farkında oldukları zaman daha gerçekçi tercihler yapabilir” dedi. ‘Yerel Yönetimlerde Gençlik ve Sporun Geleceği’ içerikli söyleşi İstanbul Gelişim Üniversitesi öncülüğünde düzenlendi. Moderatörlüğünü İstanbul Gelişim Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Tekmil Sezen Göksu’nun yaptığı söyleşiye İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürü İlker Öztürk katıldı. Söyleşi üniversitenin sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlandı.

Haberin kaynağına erişmek için tıklayınız.