Dil ve Konuşma Terapisi

Dünyanın en büyük konferanslarından biri olan ‘’2021-2022 ASCE-UCLA Lifelines Conference’’da bir İGÜ’lü!

İstanbul Gelişim Üniversitesi, Gelişim Meslek Yüksekokulu İnşaat Teknolojileri Programı’ndan Öğr. Gör. Muhammet Ceylan’ın yazar olarak katkı sağladığı ’Effects of Ground Strain and Pipeline Orientation on Pipeline Damage During Earthquakes’’ adlı bildiri, dünyanın en büyük konferanslarından olan 2021-2022 ASCE-UCLA Lifelines Conference’da sunuldu.

‘’Effects of Ground Strain and Pipeline Orientation on Pipeline Damage During Earthquakes’’ adlı bildiri, dünyanın en büyük konferanslarından olan 2021-2022 ASCE-UCLA Lifelines Conference’da sunuldu. İstanbul Gelişim Üniversitesi, Gelişim Meslek Yüksekokulu İnşaat Teknolojileri Programı’ndan Öğr. Gör. Muhammet Ceylan’ın bildiriye yazar olarak katkı sağladığı konferans, 02.02.2022 tarihinde çevrim içi olarak gerçekleştirildi.

Gebze Teknik Üniversitesi’nde Prof. Dr. Selçuk Toprak, Pamukkale Üniversitesi’nden Dr. Öğr. Üyesi Engin Nacaroğlu ve Cornell Üniversitesi’nden Prof. Dr. Thomas D. O’Rourke’in de yazar olarak katkı sağladığı bildiride, çalışmalar için Coğrafi Bilgi Sistemleri kullanıldı.

Haberin detayları için tıklayınız.