Sağlık Yönetimi

Öğrencimiz Kübra Aktepe Üniversite İkincisi Oldu

Sağlık Yönetimi bölümü olarak Üniversite İkincimiz Kübra Aktepe’yi tebrik ediyoruz. Bizleri gururlandırdıkları için başta Kübra Aktepe olmak üzere tüm mezun öğrencilerimizi kutluyoruz. Yeni hayatlarında başarılar diliyoruz.

İstanbul Gelişim Üniversitesi 2021- 2022 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni 21 Haziran 2022 tarihinde Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezinde gerçekleştirildi.

Törene İstanbul Gelişim Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Abdülkadir Gayretli, Rektör Prof. Dr. Bahri Şahin, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rıfat Mutuş, Dekanlar,  akademisyenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Üniversite ikincisi