Sosyal Hizmet

Sosyal Hizmet Araştırması Dersine Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı / Birim Kalite Temsilcisi Ahmet Şenol Armağan Konuk Oldu

Sosyal Hizmet Bölümü müfredatında yer alan ve koordinatörlüğünü Dr. Öğr. Üyesi Derya Kavgaoğlu'nun üstlendiği Sosyal Hizmet Araştırması I dersi kapsamında derse konuk olan Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı / Birim Kalite Temsilcisi Ahmet Şenol Armağan, üniversitemizin sahip olduğun basılı ve dijital kaynaklara, abone veri tabanlarına ve araştırma yapmak isteyen öğrencilerimize kolaylık sağlayan birçok programa yönelik detaylı bilgiler paylaştı.

Aktardığı faydalı bilgiler ve kolaylıkların yanı sıra derse katılım sağlayarak göstermiş olduğu özveriden dolaylı kendisine teşekkürlerimizi sunarız.