Sosyal Hizmet

İGÜ, “Deprem Bölgeleri için Afet Yardım Kampanyası” başlattı

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ilde çok büyük yıkıma neden olan deprem felaketinin ardından İstanbul Gelişim Üniversitesi, deprem bölgelerine gönderilmek üzere “Deprem Bölgeleri için Afet Yardım Kampanyası” başlattı. Üniversitemiz bünyesinde toplanan yardımlar, AFAD koordinasyonu ile ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.

6 Şubat gecesinde ülkemizin tarihindeki en yıkıcı depremlerden biri yaşandı. Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 ve 7.6 şiddetindeki deprem felaketi, Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. Ülkeyi yasa boğan bu felaket ile Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanında deprem bölgesi için yardım kampanyaları başlatıldı. İGÜ de başlattığı “Deprem Bölgeleri için Afet Yardım Kampanyası” ile depremzedelerin yaralarını bir nebze de olsa sarabilmek için, yardım malzemeleri toplayarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor.

Haberin detayına ulaşmak için buraya tıklayınız.